четверг, 24 сентября 2015 г.

Кондитерські вироби

Конди́терські ви́роби (солодощі, ласощі) — висококалорійні та легкі у засвоюванні харчові продукти із великим вмістом цукру, чи фруктози, що вживаються завдяки приємному смаку та запаху. Основними продуктами для приготування солодощів служать тістомолокопродукти, цукор,мед або фруктозажелатинсухофрукти та різноманітні ароматизатори.
Основні кондитерські вироби:
  • Джем,
  • вафлі,
  • цукерки,
  • желе,
  • Мармелад,
  • грильяж,
  • зефір,
  • крем,
  • торт,
  • морозиво,
  • шоколад,
  • печиво,
  • булочки,
  • халва
  • вергуни

Кондитерські вироби мають багато вуглеводів та глюкози. Вуглеводи та глюкоза корисні для споживання. Глюкоза сприяє роботі мозку, особливо при навчанні дітей та студентів. Проте при надмірному споживанні кондитерських виробів можуть виникнути ПРОБЛЕМИ.

Комментариев нет:

Отправить комментарий